onsdag 23 mars 2011
Kasslersås
4port: 4,5 points/port
3port: 6 points/port
Kasslersås:
2½msk vetemjöl
4dl mellanmjölk
2msk margarin
300g kassler
salt
svartpeppar
ev muskotnöt
Skär kassler i tärningar.
Vispa ut vetemjölet med lite av mjölken (ca 0,75 dl mjölk kan vara lagom till 2,5 msk mjöl). Tillsätt sedan resten av mjölken, lite i taget, under vispning. Tillsätt margarin. Låt koka upp under omrörning. Sänk plattan och låt koka ett par minuter.
Tillsätt kassler-tärningarna och låt koka ytterligare ett par minuter. Smaka av med salt, peppar och eventuellt muskot.
Servera med kokt pasta & broccoli.
Jag tar duoval på pastan, 4 points.
Källa: recepten.se
Etiketter:
Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Det låter mumsigt!
SvaraRaderaKramis Mamma Mia