tisdag 9 februari 2010

Seeegt...

Fuskvägde mig imorse och det händer inte ett skit på vågen. Har visserligen svävat ut liiiite på pointsen, men jag har samtidigt tränat en hel del. Tycker att det borde gå jämt upp och att jag iallafall kan gå ner nått hekto?
Men men, jag ska nog inte klaga. Jag har inte följt kostprogrammet fullt ut och då blir det som det blir. Har riktigt vägningsdag imorrn, så om jag inte svävar ut idag så kanske jag kan knipa nått minushekto? =)

Det är banne mig inte lätt nu... Men som nån sa till mig "det är ju bra att du står stilla o inte går upp, de där sista kilona tar du säkert när vårkänslorna sätter in".
Kanske. Jag har iaf inte tappat greppet o gått tillbaka till dåliga vanor. DET är bra... Jag äter bra mat, styrketränar och motionerar. Sen lyxar jag till det ibland. Det är ju så det ska vara...men tänk om jag och min hjärna kunde fatta att jag ska leva så om 6kg, inte nu redan =D

Nåja, en dag i taget. Jag är trots allt nöjd. Jag har ju faktiskt slutat röka, börjat träna, motionera och gått ner 35kg på drygt ett år. Jag mår toppen både psykiskt och fysiskt...

Men....6kg till....och en bukplastik.... =)

1 kommentar:

  1. Jamen nått hekto är ju ändå nått och de som varit med så här på sluttampen förr säger ju att de sista är segast.
    Själv har jag det väldigt segt den här veckan. Stortjejen fyller 4 nu i slutet av feb så jag håller på och bakar för fullt, det smakas hit och dit=) Men nu har hon fått för sig att hon vill äta kex och ost på sitt kalas med släkten. Låter som en trevlig idé men jag får väl ta och baka till kompiskalaset istället då.... Kaksmet är ju så gott.

    SvaraRadera