måndag 24 januari 2011

Jag kan inte gå ner i vikt...

...och samtidigt gå på fester.
Även om jag sköter mig med träning och matintag i veckorna så fallerar allt på helgen.
Det största problemet är väl att efter ett par glas vin så tappar jag fokus på att jag INTE ska dyka ner i godis- och snacksskålen och istället säger alkoholen ÄT!!

Nu låter det kanske som jag är värsta partypinglan....och det är jag! =) Hehe, nävars. Men det har varit en en hel del fester den senaste tiden (jag säger inte hur länge).
Nykter på fest? Jodå, det har jag inga problem med och det händer det oxå. Men de senaste gångerna har jag gjort valet att dricka mitt vin och då försökt att intala mig att inte dyka ner i några skålar med godsaker, men det har inte funkat. ALLS.

Ska jag gå ner mina 10kg så får jag helt enkelt välja bort vinet helt och behålla fokus.
Men först ska jag ta mig igenom 40årsfesten på lördag. Då blir det lite vin o mat, men SEN...

Ursäkterna haglar, jag vet... Men så länge jag inser fakta och inte deppar ihop så får det vara så.

Vågen visade några hekto mer än förra veckan. Typ står stilla alltså.

Nu ska jag ner till gymmet...och jag kommer fortsätta räkna mina points...

Ha en skön vecka!

6 kommentarer:

 1. Visst är det så allt! Efter två glas vin är all beslutsamhet som bortblåst! Då är det godis- och chipsskålar som gäller.. Man får ligga lågt så det inte blir för ofta.

  Jag misstänker att nu till helgen blir det INTE till att ligga lågt för mig...Men, vi får se.

  SvaraRadera
 2. Man KAN inte säga att "ja, sen... men nu på lördag är det..." osv. Det funkar ju inte. Ungefär som min rökning: "Jag slutar röka på söndag - för på lördag skall jag dricka vin och det går ju inte sluta röka och dricka vin samtidigt". Osv. Själv väljer jag att INTE dricka vin medan jag slutar röka och vänjer mig vid nya vanor. Har inte rökt ett bloss på tre månader. Men ett par glas vin har slunkit ner, dock inte så mycket att förnuftet flugit sin kos. Jag röker INTE. Och väljer bort alkohol.

  SvaraRadera
 3. Jag vet Birgitta....jag vet ;)
  Och GRATTIS till fimpningen =)

  SvaraRadera
 4. Jag har ett mål för att få ut det mesta från träningen och det är 0 alkohol under januari februari.
  I övrigt så är mitt träningssällskap inte en pratkvarn så vi köttar på och peppar varrandra tills det är dags att basta :)

  SvaraRadera
 5. Tssss - det var inte meningen att låta som värsta moraltanten. Du har varit enormt duktig. Det ÄR faktiskt inte så förtvivlat många som klarar det du gjort. Både sluta röka och dessutom gå ner så otroligt mycket i vikt. Du ser så fantastisk ut! Frisk, fräsch, lagom vikt... och du röker inte. Du fixar detta. Men - du får nog dra ner på festandet lite grand ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar ju oxå ost och är uppfödd på det. Svårt att låta bli. Men för min del är det bättre att unna mig osten som den är än att äta bröd till. Nu blev jag sugen påe keso:-)
  Åt en hönömacka med ost och kaffe alldeles nyss men det "gills" inte nu när jag blivt sjuk med feber och hosta:-)Kramis Mamma *Mia

  SvaraRadera