onsdag 5 januari 2011

Pastasallad Provencale

Pastasallad Provencale
6port - 9 points/port

1pkt pasta - 24 points (duoval)
1pkt (200g) Pärssons rökta kalkon - 4 points
1ask cocktailtomater - 0 points
1 röd lök - 0 points
2 saltgurkor á 45g (ca 15 skivor) - 1 points
Valfri sallad
1 flaska Knorr Dinner sauce Provencale - 24 points

Koka pastan enligt förpackningen. Skölj den i durkslaget så den blir ljummen/kall.
Skär kalkonen i små bitar, dela cocktailtomaterna i halvor och skiva saltgurkan. Skär sallad. Lägg allt i en skål.
Lägg i pastan och häll i Knorr såsen. Rör om. Klart!

Är inte den pointssnålaste rätten kanske, men oh vad gott! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar