torsdag 20 september 2012

Efter nio månaders uppehåll så...

...är det dags att ta tag i fluffet igen!

Konstaterar att jag idag väger mindre än vad jag vägde vid samma tidpunkt för två år sen. Skillnaden är att DÅ styrketränade jag flera gånger i veckan. De senaste nio månaderna har jag endast powerwalkat, mer eller mindre.
DÅ passade mina smaljeans perfekt. NU är det en väldans massa fluff som inte vill komma i byxorna. Eller, jag kommer i dom, men fluffet ligger som en fin krage ovanför byxlinningen...

Dags att börja tajta till det som går att tajta till!

Så...igår tog jag den långa promenaden på 4min till gymmet och köpte mig ett gymkort. IDAG blir det premiär och IMORRN kommer jag troligen ha världens...

T R Ä N I N G S V Ä R K


Men nu ska jag hoppa ner i bingen efter en natts jobb. Ha en fin dag!

2 kommentarer:

 1. Fasen va du är duktig! Jag avskyr verkligen gymmet. Har gjort en massa försök men det är alltid lika tråkigt =0) Kanske måste skaffa mig en PT.
  Jag är oxå mer fluffig och det går oooootroligt trögt för mig att gå ner. Jag fattar inte. Har skött mig exemplariskt. 2 zumbapass i veckan och promenader. Inget händer..... Vi får se hur morgondagens vägning går.
  Suck! Att det ska vara så svårt.....

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja zumba kanske är lite roligare än just styrketräning. Men jag det funkar rätt bra ändå.
   Jag gick på pass tidigare, men fick problem med mina knän då jag inte kunde låta bli att hoppa när man skulle göra det... Powerwalks och styrketräning är nog de bästa alternativen för mig. Även om jag nog skulle behöva bättra på flåset, en hel del.
   Du tror inte du har kommit till nån platå? Pepp pepp till dig! =)
   Kram!

   Radera