söndag 3 februari 2013

Tummen upp!

För minst två veckors strikt pointsräknande och lagom mycket träning!

Nu har jag inga nöjesaktiviteter inplanerade på nästan två veckor. Nu är det stenhårt fokus som gäller!!

Full fart mot 76kg!!
Det vore väl självaste f*n om jag inte ska nå dit snart!!

PEPPA MIG!!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag heter Sandra och jobbar med castning/research på tv-bolaget Jarowskij. Vi är nu i startgroparna för att kicka igång en ny säsong av SVT-programmet "Kan du slå en pensionär?". Förra säsongen blev en riktig succé och vi strävar nu efter att om möjligt producera en ännu bättre säsong.
  För att vi ska lyckas med det, gäller det att hitta duos som verkligen vill och behöver hjälp att komma igång med en sundare livsstil. Många har redan skickat in intresseanmälan men vi ser gärna att ännu fler anmäler sitt intresse. Därför undrar jag om ni skulle vilja hjälpa till att sprida ordet vidare? Känner du någon som kanske vill och behöver hjälp till en sundare livsstil? Eller kanske vill du och en vän komma igång med träning och ny sundare kost? Vi är mycket tacksamma för all hjälp!


  DELTAGARE TILL TV-PROGRAM

  VI SÖKER DUOS (25-45 år) TILL SVT-PROGRAMMET
  ”KAN DU SLÅ EN PENSIONÄR?”

  Två kollegor, kompisar, kärlekspar, syskon, far och dotter etc.

  Ni är medvetna om att ni lever ett ganska ohälsosamt liv och vill nu ändra på det. Kanske har någon oförutsedd händelse i ert liv gjort att ni tappat lusten att orka bry er om er själva? Kanske är stress en så stor del av ert liv att det enda ni hinner med är snabbmaten på vägen hem? Eller kanske är det så att ålderkrisen kryper tätare inpå, att karriären går före hälsan eller att det stillasittande jobbet gjort dig till en soffpotatis? Har du barn varannan vecka kanske du kastas mellan strikta rutiner och en oplanerad tillvaro med sena kvällar och onyttig mat?

  Med hjälp av två inspirerande pensionärer har ni chansen att ta första steget mot ett längre, hälsosammare liv som passar just er – och det kommer vara roligt!

  Maila snarast en beskrivning av er och varför ni behöver hjälp till sandra.lindqvist@jarowskij.se


  Tusen tack för er hjälp!

  Vänligen
  Sandra Lindqvist
  Casting/Research
  sandra.lindqvist@jarowskij.se
  08-50 30 78 56

  SvaraRadera
 2. En massa peppkramar till dig :)
  Detta fixar du!

  SvaraRadera
 3. PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP PEPP! :-)
  Jag har tyvärr oxå trillat ur..... Både fysiskt och psykiskt. Men ska försöka "gaska" upp mig.

  Kram!

  SvaraRadera