måndag 25 november 2013

Mitt sista inlägg i den här bloggen

Efter en del funderingar så har jag bestämt mig. Bloggen ger mig inte så mycket längre. Och jag har inget att ge...

Den huvudsakliga anledningen till min blogg från början var att jag skulle skriva av mig, sätta ord på tankar och funderingar, dokumentera mina framgångar och viktminskningsresultat. Sen även att dela med mig till mina läsare. Ni har inte varit så många, men det har heller inte varit min strävan. Men besöken har peppat mig och jag vet att genom mina framgånger peppat andra.
Men nu har jag som sagt inget mer att ge.

Min viktresa har nått sitt mål. Jag har nått målvikt och jag har gjort min efterlängtade bukplastik. Som Lisa, en återkommande läsare i min blogg skrev - Grand finale!

Jag skulle kunna skriva en massa babbel o svammel om mitt vardagsliv. Men det vill jag inte här. Det här är min viktblogg. Det finns ju en massa annat babbel i bloggen oxå men idag får jag mitt svammel o babbel-behov tillfredsställt genom andra medier, tex Facebook och Instagram.

Bloggen kommer att få ligga kvar. Mest för min egen skull då jag vill kunna blicka tillbaka. Men kanske kan det oxå inspirera någon som råkar ramla in på sidan...
Möjligen kommer jag rensa ut vissa inlägg.


Tack till er som besökt min blogg, lämnat ett litet avtryck med hejjarop, pepp och beröm. Och till dig som kämpar med vikten. Ge inte upp! Kan jag kan DU!!


Kram Anneli

3 kommentarer:

  1. Lycka till i fortsättningen!

    SvaraRadera
  2. Lycka till. Kul med magen. Hoppas jag kan lyckas som du har gjort med viktminskningen. /stina

    SvaraRadera
  3. Hej. Hoppas att det går för dig bra med navel, mage och vikthållning. Jag har läst igenom hela din blogg nu på ett par dagar. Den inspirerar mig med min viktresa..123,7 kg - 22/7-13. 102,9 - 17/2-14. Min lägsta vikt på 22år. Så jag är på gång:-)

    SvaraRadera