tisdag 3 november 2009

Tack för att ha stillat min nyfikenhet......lite ;-)

Jag fick lite respons på vilka besökare jag har varje dag. Men det är en del som fortfarande är lite blyga =) Det får ni såklart fortsätta vara om ni vill, men jag är fortfarande nyfiken ;)

Jag är inte en så jätteflitig bloggbesökare och jag är ganska dålig på att skriva kommentarer och jag förstår ju att det kommer lite hand i hand detta. Skriver jag kommentarer så får jag kommentarer tillbaks. Tror det funkar på i allra flesta fall....?
När jag skapade den här bloggen var det främst för att på ett smidigt sätt dokumentera min viktminskning. Hade först tänkt ha den för mig själv, men kom på att det är nog ganska bra att andra läser den, för det sätter lite press på mig.
Jag har blivit peppad och motiverad av att SE att någon läser min blogg. Det är någon därute som har koll och då måste jag ju skärpa mig. Ni läsare är delaktiga i min viktresa....

Tyvärr så börjar jag tappa respekten för er... Det har gått lite trögt med fokuseringen. Det är lite ojämnt. En vecka går det jättebra och det blir ett rejält kliv neråt på vågen. Sen går det flera veckor med lite upp o ner. I det stora hela går det neråt, men det går lite för sakta nu...

Imorrn bitti har jag vägningsdag och jag har ingen aning om hur vågen visar. Jag har "kors i taket" faktiskt inte ställt mig på vågen på flera dagar. Nån slags förnekelse eller nått eftersom jag vet att jag glufsat lite väl mycket på godsaker den senaste veckan. Jag tror det blir ett plus...

Nu får ni hjälpa mig med mina sista kilon. Sätt lite press på mig!!
....och som sagt, jag är nyfiken.... =D

2 kommentarer:

  1. Kom igen nu!! Vi ska ju tappa så mycket vi bara kan fram till jul ju! Du har ju motiverat mig så himla mycket och jag vill att du ska fortsätta göra det! :) Vi klarar det här! Fokus!

    SvaraRadera
  2. Jag är ju inne och läser ibland...fast nu är det faktiskt ett tag sedan, men jag har inte övergivit dig ;)
    Kämparandan finns kvar det förstår jag, men jag håller med dig att det peppar mer när man får lite respons inne på bloggen om man får lite feedback och peppande kommentarer.
    Kram och förtsätt kämpa på nu!

    SvaraRadera