onsdag 2 december 2009

Har nog tagit julledigt

Pepparkaksbak(för mycket deg i magen) och för många besök förbi mamma godislager, nonstop...ja, o så ett gäng med lite andra ursäkter.

Idag visade vågen +0,6kg. Ajjabajja! Nu ligger jag lite tajt till för att klara mitt mål innan jul. Men jag har inte gett upp!! Det finns fortfarande en chans!

I söndags så var vi ju hemma hos mamma och bakade pepparkakor och delar till pepparkakshus.
Igår kväll åkte vi hem till mamma igen och gjorde husen färdigt. Vi hade missat att göra delar så det räckte till två skorstenar, vet inte vad som gick fel där... =/
Men men, hur som helst. Min sons klass ska lotta ut husen på julmarknaden på lördag så då får det med skorsten blir 1:a pris och det utan 2:a pris.

Sätter ihop delarna med smält socker


Visst blir det skillnad när det kommer på lite kristyr?


Lägger tegel
Julpyssel i stugan


KLART!!

2 kommentarer:

  1. Åh, va fina de ser ut! Personligen tycker jag att pepparkakshus är den finaste dekorationen i juletid! alldelles för fina för att ätas upp, även om jag är helt tokig i pepparkakor! sådan skillnad de blev med deckorationen på taket ;)

    SvaraRadera
  2. Men guuud så fint! Jag har faktiskt aldrig gjort ett pepparkakshus. Vi hade det när jag var liten minns jag. Skulle nog inte ha tålamod med sånt, pillegöra är inte min starka sida precis. :)

    SvaraRadera