onsdag 9 december 2009

Hoppsan...

Jag vet inte riktigt hur det här gick till, men vågen visade 85,2kg idag och det innebär -1,4kg!?

Det känns inte riktigt som jag "förtjänat" en viktminskning, men det är bara att tacka och ta emot. Är dock beredd på ett bakslag nästa vecka. Eller oxå är det helt enkelt så att jag på nått vis kunnat balansera mat, träning och motion på ett bra sätt. Det märks.

Jag har ju tagit en "paus" i pointsräknandet. Inte paus som i att svulla, utan paus som i att inte avstå från julstämmning (ofta då ganska kaloririka saker). Jag försöker att tänka till lite och inte kasta i mig godsaker, men det är möjligt att det kan bli lite för mycket nån dag. Men jag försöker kompensera lite med träning.
Den här veckan har det uppenbarligen fungerat...om nu inte kroppen skojar med mig.

Men jag måste erkänna att "tävlingsmänniskan" kom tillbaka nu och jag blev sugen på att ta nästa delmål till jul. Hade nästan gett upp den lite... =)

3 kommentarer:

 1. Så härligt!! Stort GRATTIS!

  Som du skriver så gäller det att hitta en balans och tänka till även när man inte räknar points. Man ska ju inte behöva räkna points resten av sitt liv, men ändå klara av att hålla sin nya vikt!!

  Jag tror att du klarar nästa delmål till jul, jag utmanar dig att göra det, eftersom jag vet att du kan!! <3

  kram

  SvaraRadera
 2. Tack Sockergrynet! Ja, det är ju nästan att man måste anta utmaningen! =)Jag ska göra mitt bästa! Jag kan ju dock få ett bakslag nästa vecka eftersom jag vet att jag inte har förtjänat ett minus denna vecka.

  SvaraRadera
 3. Attans så duktigt! Blev lite inspirerad av ditt tänk att göra lite pointspaus. Tror banne mig att jag oxå ska göra det. Har ca 10 kg att bli av med och de ska vara borta till augusti då vi ska på bröllop. Det borde jag fixa med tanke på att jag tappat 26 kg sen april.

  SvaraRadera