söndag 27 december 2009

Puh!

Idag har jag varit en sväng på gymet. Riktigt skönt faktiskt! Det är nog snart en vecka sen jag var där sist. Nu är det fasta rutiner med träningen som gäller. Styrketräning minst 3ggr/vecka och gärna ett par motionspass där emellan.

I eftermiddag blir det ett motionspass i en annan form. Mellandagsrea! Det kan vara nog så slitsamt. Men jag tänkte iaf bege mig in en liten sväng innan jag möter upp några vänner för att titta på bio ikväll. Luftslottet som sprängdes.
Har sett de tidigare filmerna och tycker nog att de är lite tama i jämförelse med böckerna. Får se vad jag tycker om denna.

Imorrn är det måndag och då ska jag börja räkna points ordentligt igen. Jag tror jag mår psykiskt bättre om jag har lite kontroll. Har inte dåligt samvete för svullandet i jul. Men nu är julen slut och jag vill ha tillbaka någorlunda kontroll.
Måndag-Tisdag-Onsdag. Sen är det nyår och det tänker jag fira utan points, men det handlar om EN dag. På fredagen ska jag vara tillbaka till verkligheten igen!

Ha de gott alla!!

2 kommentarer:

  1. Wow, vilken härlig blogg du har! Snacka om inspiration, vilket är precis det jag behöver som mest! TACK!! Hit kommer jag tillbaka ofta!

    SvaraRadera
  2. Hej hej! Hoppas du har haft en god jul! Vad gör lite snedsteg från diet och motionsvanor om det bara handlar om några dagar på totaltstt en livstid! Ha en bra fortsättning!!

    SvaraRadera