lördag 23 januari 2010

Fredagsmys och besök på mitt gamla jobb

Ja, igår var en dålig matdag. Jag åkte iväg till mitt gamla jobb efter frukost, var kvar där till lunch och åkte sen till en gammal arbetskamrat o fikade. Det blev kaffe & kakor till lunch =)
Vi satt o babblade i timmar o jag åkte hemåt vid fyra-tiden. Åkte direkt o handlade lite gott till kvällen och landade hemma vid halv sex.
Med mig hem hade jag en påse godis...

Åt upp rester från middagen i torsdag; Bakad potatis, lax och ägg- & räkröra. Sen högg jag in på godispåsen. Sen hade jag ju några glas vin kvar i en flaska från förra helgen....
Så gårdagen gick inte i en Viktväktares tecken direkt. Var inte ens på gymet...

Men idag ska jag skärpa mig. Inga halvöppna vinflaskor och ingen godispåse till kvällen. Jag ska straxt gå ner till gymet och köra ett styrke- och konditionspass.
I eftermiddag tänkte jag tillbringa på IKANO. Jag skulle behöva ett par nya jeans eftersom de jag ha börjar lite väl hängiga i rumpan. Men jag får se. Egentligen är det ju bättre att avvakta med jeans och köpa tajta leggings istället som jag kan "krympa i" och sen köpa ett par rikigt snygga jeans när både de sista kilona OCH allt skinn på magen är borta.

1 kommentar:

  1. Man blir så inspirerar av läsa din blogg och se hur mycket du gått ner.
    Själv har jag svårt att vänta köpa kläder, är så roligt att kunna gå in i en "vanlig" affär och hitta kläder som passar. Så jag köper och det som jag kryp ur säljer jag på tradera.

    SvaraRadera