onsdag 20 januari 2010

Nu har jag varit på Viktväktarmöte

...och jag har kollat igenom alla papper och kommit fram till att jag kommer köra på det gamla programmet ändå =) Iaf tills vidare...

Jag är så inkörd på pointsen. Jag vet vad olika varor har för points. Jag använder pointräknaren jättemycket (som jag har på bloggen) och känner att jag inte vill vara utan den. Jag har massor med varor som jag skrivit ner pointsen på i datorn osv osv....

Jag är lat och det blev helt enkelt för jobbigt =)
Det låter jättebra att ha den där veckobonusen, men den lockar inte mer än bekvämligheten för tillfället.
Kanske ändrar jag mig framöver, vi får se...

Hur som helst så blev jag, trots mitt val, jättepeppad igen när jag satt o bläddrade i mina papper o efter mötet. Så nu hoppas jag att den känslan sitter i längre än ett par timmar!

3 kommentarer:

 1. Hejja dig! Det kommer gå kanon!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag trodde också att det skulle vara jobbigt att ändra till propoints så jag var lite tveksam men jag gjorde det och ångrar inte en sekund! Det är sååå bra. Det funkar med veckobonus och det känns kanon att ha den att 'ta' av när man liksom behöver.
  Jag har börjat lära mig propoints antalet på min mat det jag inte vet kollar jag ju upp.
  Du är ju superduktig! Heja heja, tänk att du har gått ner så mycket!!!
  Kram, Annalee

  SvaraRadera
 3. Hejsan
  Håller med Annalee Propoints är kanon !!
  Ett tips för att förenkla andvänd Viktväktarna online!! Jag går in flera ggr per dag och skriver in vad jag äter och datorn fixar resten. Funkar så himla bra det räknar utgamla recept bara att skiva in Jag började med propoints förra måndagen och har hitills tappat 2,4 kg. Funkar ochså utmärkt att fylla i aktiviteter och som sagt man ser klart o tydligt vad man har kvar både dagliga, veckobonus o aktivitets point :).
  Lycka till !!!Carina

  SvaraRadera