onsdag 10 februari 2010

Utmaning - 4kg på fem veckor, sista veckan!

Ja, det har ju inte gått så lysande direkt.
Trodde att denna utmaning skulle sätta fart på motivationen efter nyår. Men men, man kan ju inte alltid ligga på topp? =)

Mitt resultat: -1,2kg på fem veckor

Hur har det gått för er andra?

7 kommentarer:

  1. Jag väger mig på måndag igen, men skulle bli förvånad om jag klarat 5 kg. Fuskvägde mig idag och har 0,9 kg kvar.

    SvaraRadera
  2. Här har också gått trögt nu -2kg sedan nyår. Har tagit upp matdagbok igen för att se var jag
    brister.

    Men vi kommer igen.
    Stor peppkram

    SvaraRadera
  3. Tack för din kommentar.
    Vilken resa du har gjort, imponerande. Jättebra jobbat.

    Vad tycker du har varit jobbigast med din resa?

    SvaraRadera
  4. Jag har tappat 3,6 kg, tjuvvägde mig igår och nått hg ska det väl bli den här veckan oxå, förhoppningsvis.... Om 1,4 kg har jag tappat 30 kg sedan i maj. Det känns groteskt! Jag tror jag måste mäta upp 30 kg och känna hur mycket det verkligen är.

    Kämpa på! Ett minus är alltid ett minus.

    SvaraRadera
  5. Annika - om du ska klara utmaningen så är det 4kg =) Bra jobbat i vilket fall!

    gorgina - Ja, ibland behöver man nog skärpa till kontrollen lite. Det är lätt att lura sig själv o kanske öka intaget? Peppkram tillbaks!

    Thea - Tack själv! =) Jag vet inte riktigt vad som varit jobbigast. Jag har så varit målinriktad på att "må bra" och tänka positivt att jag itne upplever nått som extra jobbigt. Visst har jag gnällt, men det hade jag gjort även om jag ätit en massa onyttigt =)
    Men om jag ska sätta fingret på nått så är det jobbigt att dom gamla vanorna står o lurar med stora huggtänder. Jag måste vara på min vakt, särskilt mot sockerdemonerna.
    Sen tycker jag nog att det är väldigt svårt att knipa de här sista kilona som är kvar...

    Lisa - Bra jobbat! Jag lyfte 35kg skivstång på gymet för några veckor sen. En overklig känsla när man tänker att man släpat runt på alla dessa kilon.

    Fan vad vi är bra!! =D

    SvaraRadera
  6. Som vanligt är jag sen med att skriva veckoutmaningen. Denna vecka har proppen gått ur och det blev ett stort minus -1.8. Det fattades m.a.o. 1 lusigt hekto från att klara utmaningen. Nära skjuter ingen hare när det är utmaning. Oavsett om vi kommit ända i mål har vi ju ändå fått minus på vågen allihopa och det får vi glädja oss åt. Nu fortsätter vi att kämpa på även utan utmaning eller hur?

    SvaraRadera
  7. Hej! Jag har varit med i utmaningen, men JÄTTEdålig på att meddela mina resultat (har inte gjort det en enda gång ännu).. Den 11.1 vägde jag 101,7kg och fem veckor senare vägde jag 98,4kg. Inte riktigt 4kg, men -3,3kg är jag helt nöjd med :) När kommer nästa utmaning? :D

    SvaraRadera