fredag 26 mars 2010

Fullt upp och internetstrul

Det har verkligen varit fullt upp nu i flera veckor. Först nu har jag landat i tv-soffan och pustar ut. Mysbrallor och godis...puh!
Internet har strulat och jag har verkligen inte blivit klok på det. Trodde ett tag att mitt modem och router gått sönder, men helt plötsligt funkade det igen. Knas!

I onsdags hade jag vägningsdag. Det blev ett bättre resultat än veckan innan, -0,9kg.

I torsdags var jag hos plastikkirurgen för en bedömning. Jag "kvalade in" utan problem så jag kommer få en operation betald av landstinget. Det känns underbart, overkligt och läskigt på samma gång. Det känns som det är mitt sista steg i min viktminskning.

Men....jag måste gå ner 4kg. Mitt landsting har som kriteriet att man måste ha minst 3cm häng(inga problem där) och inte mer än 20% övervikt (räknat på BMI20 om jag räknat rätt).
Jag vägde 86kg i onsdags och måste ner till 82kg. Jag har 80kg som mål nu så jag har några kilo att "balansera" på.

Väntetiden på operation är allt mellan 3-12månader. Ska ringa en väntelista om några veckor och kolla o jag kan få en mer exakt tid.

Och nu ska jag fortsätta slappa i soffan... Let´s Dance final o grejer =)

Ha en trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Grattis till operation, Underbart att bli av med hänget. Du menar nog 20% på BMI 25. BMI 25 är ju normalvikt. Jag kan i praktiken väga 80 och få operation men BMI 25 är 68 kg. Jag satsar på 70 kg och det hade jag tänkt att nå till 31 mars men det blir det inte utan snarare kanske 72 kg.
    Dina sista kg kommer du att fixa.
    Jag har en "bukis blogg" nu oxå www.minmulliga sida.blogg.se
    Mamma Mia

    SvaraRadera