onsdag 14 april 2010

Dåligt samvete..

Ja, eller nått i den stilen....eftersom jag håller mig borta från min blogg =(

Det går sååå trööögt!
Varje dag så tänker jag att NU, nu börjar jag mitt nya liv. Bort med sockerbegär och fokusera.
Varför funkar det inte? Dåliga ursäkter haglar över mig h e l a tiden. Suck!
Jag var nere på 84,2kg i början på mars. Nu visar vågen 86,6kg. Skärpning!!

Jag känner att jag måste nå min "operationsvikt" innan sommaren så jag kan fokusera på att balansera på den fram tills det är dags för operation. Senaste budet för operation är "nångång före jul - kanske".
Jag ska inte tänka "jag hinner". Jag måste fokusera på att bli klar, redo och lära mig att stanna där!!
Jag är sååå svajjig!!

Träningen haltar lite oxå. I alla fall styrketräningen. Jag försöker få in så mycket "vardagsmotion" som möjligt. Ta cykeln istället för bilen osv. Långpromenader.
Idag får det bli ett par varv i spåret. Har som mål att jag ska orka springa ett helt varv utan att stanna innan midsommar.

2 kommentarer:

  1. Åh vad skönt att du bloggar igen, jag har saknat dig så! Som jag har sagt så är du min största inspiration i mina försök att viktminska och jag blir riktigt peppad av ditt mycket fina resultat. Jag ligger ju ett år efter dig så jag kikar mycket i det som du skrivit tidigare. Du har gjort ett fantastiskt jobb så lägg mycket energi på att försöka hitta jämnvikt. Peppkramar!

    SvaraRadera
  2. Det är banne mig inte lätt att hålla motivationen uppe jämt. Själv har jag en Cypenresa om två veckor framför mig som håller uppe min motivation. Har tänkt komma ner under 70, väger 71 nu.
    Nästa mål är att vara nere på 65 kilo i augusti då jag ska på bröllop. Måtte det gå, somrarna brukar vara svåra med alla härliga fester.

    Du hittar nog snart motivationen. Jag vet att du kommer fixa det med tanke på alla kilon du fixat hittills.

    SvaraRadera