måndag 9 augusti 2010

Hallå där!

Nu är sommaren slut och därmed är det oxå slut på alla dåliga ursäkter. Jag har tappat fokus totalt under sommaren och skjutit "problemet" framför mig. "Jag tar tag i det....sen".
Nu finns det inget "sen" kvar... Nu är det allvar!!

Nu tänkte jag sparka liv i min blogg igen för att se om det går att sparka liv i mig oxå. Gissar att jag förlorat en del läsare, men jag ser ju att det finns några som kikar in varje dag =)

Ja, det har ju som sagt inte gått så bra över sommaren. Det har varit mycket fester, mycket god mat och en hel del snask. Men jag har haft en riktig toppensommar och mycket roligt! =)
Men nu är det dags att komma tillbaka till verkligheten. Jag har samlat på mig 4-5kg över sommaren och det MÄRKS!!
Så nu är det 6-8kg som måste bort innan bukplastiken och eftersom jag inte vet NÄR den blir av så kan det vara riktigt bråttom nu. Sista budet var att det kanske blir nångång före jul.

Så nu mina vänner, nu dammar jag av mina viktväktarpapper och excelfiler och börjar räkna points.

Dagens hemska vikt: 88,5kg
Plastikkirurgens "krav": max 82kg
Mitt mål: 80-82kg

Träningen har jag kommit igång med sen några veckor tillbaka. Jag styrketränar 3 gånger /vecka och tar 2-3 powerwalks/vecka. Så det har blivit ett beroende igen, tack o lov.
Nu får ni hålla tummarna för att jag får fokus på pointsräknandet igen och tar mina sista kilo!!

Hoppas ni har haft en underbar sommar!!

6 kommentarer:

  1. Hej på dig!!!!!
    förstå precis hur du känner och VET hur det är!!!Skönt att du haft en kanonsommar och det kankse var värt dessa plus kioln,det är ju viktigt att få ha kul oxå,eller hur!!!
    DU kommer att fixa detta,ta fram dina papper,din vilja och du har ju ett klart mål,så GO GIRL!!!!!!!!!!!
    Stor kram och jag följer dig på din resa

    SvaraRadera
  2. Välkommen tillbaka!! Ska blir roligt att följa dig igen!! Du fixar det!

    SvaraRadera
  3. Hej! Kul att se dig igen. Man MÅSTE få koppla av från måsten ibland. Det gjorde du helt rätt i. Du fixar det här lätt som en plätt!!!

    SvaraRadera
  4. Va kul att du är tillbaka. jag blev lite orolig när du inte har skrivit på länge men nu kan jag vara lugn i gen. Hoppas att du får en bra höst och att operationen går bra. Kramar från en trogen läsare. // Nina

    SvaraRadera
  5. Hejsan
    Skönt att semestern har varit bra. Man skall ju njuta oxå av ledigheten och inte ha dåligt samvete för att man "festar" över gränserna.
    Jag vänta på kallelsen till op jag oxå och det har snart gått 90 dagar sedan jag var ho läkaren.
    Jag har inte vägt mig och tänker inte göra det ännu men tror det kan vara 4 kg upp. Vill inte veta! Jag har kommit i gång med promenader sedan ett par veckor så det skall nog hyffsa till sig på vågen.
    Kämpa på för det skall jag göra.
    Mamma Mia

    SvaraRadera
  6. Du verkar ha haft en underbar sommar =) Samma här =)
    Synd bara att det går alldeles för fort..
    trevligt att du skriver fortfarande. Jag försöker att hålla liv i bloggen, men vet oftast inte vad jag ska skriva, men den handlar ju just nu om mycket styrketräning...

    SvaraRadera