söndag 27 januari 2013

En riktig skräpvecka...

Japp, iaf när det gäller viktväktandet. För övrigt har jag mått hur bra som helst =)
I fredags "glömde" jag bort att väga mig. Troligen nån omedveten förnekelse. Kom på det senare på dagen när jag redan hade ätit så då var det ju kört. Jag väger ju mig alltid precis när jag vaknar runt lunchtid på fredagar, innan mat i magen, för att det ska bli så "rättvist" om möjligt.

Helgen har gått i samma spår som hela veckan, fast värre... ;)

Igår kväll var jag på fest inkl utgång och idag är jag mör och pizzasuget sitter där som det brukar. Och pizza får det bli om en stund.
Men imorrn är det dags att hoppa på viktväktartåget igen och börja fylla i min checklista. Den har fått vila tillräckligt länge nu.

Så jag hoppar vägning denna vecka. Lever i ovisshet ett tag till och ställer mig på vågen på fredag igen. Förhoppningsvis blir det +-0 då.

Igår var jag iväg på en shoppingrunda. Helt själv. Ja, jag var ju inte ensam i butikerna. Det var nästan som värsta mellandagshysterin nu när folk äntligen fått pengar efter ett fattigt januari. Men jag gick o lufsade runt på egen hand, tycker det är rätt skönt...
Hittade ett par jeans & en topp som jag köpte. Men jag hittade även en jeanskjol o en stickad tröja. Men då blev Anneli snål o hängde tillbaka.
Imorse när jag vaknade låg jag o funderade lite på vilka prioriteringar man gör. Jag tyckte det blev för dyrt att köpa hem kjolen och tröjan, men jag hängde i baren igår kväll utan att ens fundera över vad DET kostade... Jösses!

Så.... Nu har jag klickat hem dessa raringar till mig =)
Ja jag vet, logiken håller inte. Nu blev det ju ännu dyrare. Men jag blir så irriterad på mig själv o mina prioriteringar o att jag bli så dumsnål ibland. När jag äntligen hittar nått jag vill ha liksom!?!
Nästa utgång så hoppar jag baren... ;)

1 kommentar:

  1. Skräpdagar har vi allihopa! :) Att vi är medvetna om dem är ett steg i rätt rikning :)
    Ramlade in här, så vill passa på att gratulera till den fantastiska resan du gjort! :)

    SvaraRadera