måndag 7 januari 2013

Jag är så lycklig!

Jag har slagit ett nytt rekord!

Idag hade jag tänkt hoppa gymmet med tanken att "det är ju min sista lediga dag" innan jag åker till jobbet ikväll. Men jag VET ju att jag mår sämre av att sitta o slappa i soffan en hel dag, även om det är skönt, än om jag gå iväg o går en sväng på bandet o kanske lyfter några vikter. Man får liksom mer energi av ett gympass än ett soffhängspass....

Så, jag packade väskan o gick till gymmet med tanken att jag skulle gå en rask promenad i en timme på bandet i varierade grader av uppförsbacke.
Några försök till jogging dissade jag efter mitt halvhjärtade försöka igår då jag gav upp efter 3 min o tyckte det var för jobbigt...
 MEN, efter 30 min på bandet hade jag fått upp flåset o var sugen på att testa om jag inte kunde klara 5 min jogging åtminstone?
Ökade bandet till 8km/h o började jogga.....men när jag klarat nästan fem minuter så kände jag att det började gå lite lättare att jogga och fick för mig att jag måste testa 10 min. Efter tio min vill jag slå mitt gamla rekord på 15 min (fr 2009 nångång) och efter 15 min ville jag slå ett nytt rekord.

TJUGO MINUTER jogging utan vila! DEt har aldrig hänt i hela mitt vuxna liv! Egentligen är det väl en katastrof att ha sånt dåligt flås, men det kan ju bara bli bättre from nu?

Jag som tycker jogging är dödens tråkigt, egentligen, tycker just idag att det är ganska kul!

Tjohoo! Nu känns det som jag  kommer klara dealen som jag o min vän kom överens om för ett tag sen.
Klara jogga/springa en halvmil innan midsommar!

6 kommentarer:

 1. Jädrans vad du är bra! Skitbra jobbat! Du kommer garanterat klara 5 km före midsommar, kanske till och med milen.
  Det är en härlig känsla att kunna springa. Jag har inte heller varit något fan av löpning men började lite smått för nått år sedan. I höstas fixade jag Tjejmilen och kände mig MYCKET nöjd.

  SvaraRadera
 2. Superbra! Ofta är det jobbigt att springa de första 5-10 minutrarna, men sedan kommer man liksom in i andningen.

  Är helt övertygand om att du klarar 5 km långt innan midsommar!

  SvaraRadera
 3. Hittade alldeles nyss till din blogg efter att ha letat efter viktminskningsbloggar och vill bara säga: VILKEN INSPIRATION DU ÄR för oss tjockisar här ute! :) Tack för det och ett stort GRATTIS till ditt nya liv!

  Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lotta!
   Det är så kul att få precis sån här respons!
   Det är ju ett av målen med denna blogg - att inspirera andra. Det var ju så jag själv började en gång i tiden, att kika runt på viktbloggar och peppa mig själv.

   Kram

   Radera
 4. Grymt! Fortsätt så! Det blir så mycket roligare när man ser att det får framåt! :)
  http://perfectbodys.blogg.se/

  SvaraRadera