tisdag 15 januari 2013

Vilodag

Igår bestämde jag mig för att jag skulle ha en vilodag idag. Småpyssla lite hemma o bara ta det lugnt...
I söndags hade årets premiär med milsrundan och slog till o med temporekord. Kul!
Igår var jag på gymmet o slogs om joggingbanden. Hade en plan att springa 30min, men failade efter 27min. Trist, men jag blev yr i huvet och benen blev spagetti. Men det är bara att ta nya tag!
Detta gav mig iaf anledning att ta en vilodag idag...

I morse lånade jag ut min bil till min son och vi bestämde att jag skulle höra av mig till honom när jag vaknade så han kunde komma med bilen o så jag kunde skjutsa hem honom.
MEN när jag vaknade kom jag på den smarta iden att jag faktiskt kunde GÅ till honom o hämta bilen. En promenad på drygt 4km. MEN så kom jag på en ännu smartare idé - att jag faktiskt kunde ta en OMVÄG och därmed få lite extra skön promenad. Ibland är jag ju bara helt enkelt brillijant!! =D

Eftersom det är snökaos så drog jag på mig rejält med kläder och lufsade iväg. Plogbilen hade gjort sitt på de flesta ställen och även gjort blankis under snölagret, vilket gjorde att det var svårt att hålla farten.  Det blandat med snömodd på landsvägarna gjorde att det var svårt att hålla tempot. Men jag tror nog att jag förbränt lika mycket ändå. Det ÄR faktiskt rätt jobbigt att gå i snömodd o isiga cykelvägar =P
Jobbigt men SKÖNT!!

Vilodagar är bara tramsigt o tråkigt! :)

Tre kilometer extra promenad blev det istället för att ta närmsta (gröna) sträckan.

Snöar det hos er? Här får jag känslan av att bli insnöad när som helst. Det började snöa inatt nån gång, sen har det hållt på.
Jag älskar snön, men det finns EN nackdel. Jag har 10km t o r till jobbet och MÅSTE ta bilen. Jag gillar inte halt väglag!

1 kommentar: