onsdag 17 april 2013

En liten uppdatering...

Ja, jag kämpar fortfarande på med mina points... Håller min vikt någorlunda stabilt. Sköter mig i veckorna o spårar ur på helgerna... Ungefär som det ska vara. I alla fall i mitt liv =)
Jag powerwalkar flera gånger i veckan o då oftast nån mil/gång. Har även smugit in lite jogging i mina promenader. Hade ju som mål att orka jogga en halvmil innan midsommar, men kan faktiskt skryta med att jag klarat det redan nu. Visserligen bara EN gång, men ändå. Det är bra gjort för att vara mig. Jag har aldrig nånsin klarat det tidigare.

Jag tänkte jag skulle uppdatera o rensa ur lite i mina kolumner till höger. Snygga till det lite så man får en bättre översikt.
Min viktminskningsresa är ju egentligen slut så jag tänkte sammanfatta den lite bättre.
Även min målvikt som har ändrats under resans gång. Nu tror jag att jag landat lite o vet vad jag vill väga.
MITT mål är att hålla mig under 80kg. Punkt.
Nu säger ju "kravet" på min bukplastiskoperaton att jag får väga max 79kg. Det är kämpigt, men jag ligger under o pressar hela tiden ;)
Idag när jag ställde mig på vågen visade den 78,4kg. Helt ok.

Ibland får jag för mig att jag ska gå ner till 75kg, bara för att. För att känna hur det känns.
Men kommer fram till att det inte finns nån anledning. Jag trivs med den vikten jag har nu.
Jag ska försöka komma igång med lite styrketräning o se om det går att tajta till allt fluff på kroppen. ska bara hitta den motivationen...

Och våren är äntligen här!! Visst är det underbart! Idag blåser det visserligen storm ute, så det är inte så lockande att gå ut. Men det går åt rätt håll! Sommar i sikte!!

Ha de fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar