söndag 18 januari 2009

Saffranspasta med kyckling & räkor

4 portioner

300g  grillad kyckling utan skinn
200g räkor (500g med skal)
½ påse saffran
1-2 pressad vitlöksklyfta
2dl fraiche
½dl vitt vin eller vatten
1msk tomatpure
1tsk örtsalt
½krm caynnepeppar

Koka ihop allt utom räkorna i några minuter. Sen i med räkor och värm upp (räkorna blir ju sega om de kokas)

Beräknat på vatten istället för vin

3,5-4,5 points. Beroende på om det är 5% eller 15% på fraichen

Serveras med nykokt pasta
4 points, 1 port, mätt

Totalt 7,5-8,5 points

2 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Önskar dej en massa pepp på vägen! Lägger till dej i min blogg om det är ok!

    SvaraRadera
  2. Det låter väldigt smarrigt , får bli helgmys mat nästa helg

    lycka till med kilona ,kram

    SvaraRadera