onsdag 25 november 2009

Minus på vågen trots vin och godsaker i helgen

Det är nästan så jag får göra ett kors i taket =)

86kg och -0,9kg visade vågen idag!

Nu är det 2kg kvar till mitt julmål. Om jag sköter mig så borde jag klara av det.
Sen får jag nog räkna med nått plus efter julhelgen. Jag kommer äta det jag vill, men ska försöka att inte frossa i godsakerna som brukar göra. Om jag rannsakar mig själv så vet jag ju att jag inte mår bra av det. Ni vet, när man sitter där på julaftonskvällen. Magen fullproppad med skinka, jansson, köttbullar osv osv PLUS en massa godis.
Nä, i år ska jag äta med förstånd! =)

Nu ska jag ner till gymet o springa på löpbandet och sen köra lite styrka!

Ha en underbar dag!

5 kommentarer:

 1. Hur ofta väger du dig? Jag har inte följt din blogg sedan start..vilken "metod" kör du? Hur mycket motionerar du och vad äter du? *peppkramar*

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att det går att gå ner trots att man har unnat sig?
  Förra veckan stod jag still så nu känner jag en jäkla press på att jag ska gå ner men som det känns så har jag säkert gått upp. Helgerna är så svåra för mig.

  SvaraRadera
 3. Hej Anneli.
  Fasiken vad du är duktig :)
  Så gatt VV börjat med ett ny plan, propoints!? kan du inte blogga lite om vad du tycker om det nya om du har provat det förstås? Eller det du har hört?? Vore kul att höra, funderar på att köra vv om det varkar vara en bra plan! :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Du är otrolig! Skitduktig! Du har ju gått ner mer än halva mig ju.
  Apropå julmat så brukar jag gå NER under den helgen. Jag älskar julskinka, men tar bort allt fett runt om. Det är inte gott. Jag äter lax, sill, köttbullar, men skippar Jansson (jobbigt att göra). Och mycket clementiner och andra frukter. Där ryker minst 2 kilo på två veckor och jag har INTE råd att förlora en massa kilo. Och hur gör man då?

  SvaraRadera
 5. Chessie - Du får äta lite mer godis. Jag vet inte riktigt hur mycket jag brukar gå upp under julhelgen. Men jag är iaf säker på att det är upp och inte ner. Men jag ska försöka äta mer förstånd. Kanske inte främst för kilonas skull utan mest för välmåendets skull. Varje jul sitter jag där o däääääser o nästa mår illa av all fet mat.
  Mammas Jansson kan jag inte motstå, den måste intas annars är det ingen riktigt jul.

  Du får äta lite mer godis? Choklad är ju kaloribomber...

  SvaraRadera