måndag 25 januari 2010
Persiljekassler i ugn
5 port.
4,5 points/port.
Det här behövs:
500 g kassler - 11 points
2½ dl Milda mini mat 7% - 5,5 points
70g (ca1½dl) riven Kvibille® Svecia - 6,5 points
1/2 dl hackad persilja
1 krm vitpeppar
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Skiva kasslern och lägg den i en ugnssäker form. Blanda grädde, ost, persilja och peppar. Häll såsen över kasslern och gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.
Servera med potatis, ris eller pasta - lägg till extra points för det.
Ikväll åt jag det med Duoval Pasta - 4 points.
Har ätit det tidigare med potatis och tycker nog att det är godare
Källa: http://www.arla.se
Etiketter:
Recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar