onsdag 18 juli 2012

Smyger neråt

Gömde väga mig igår, men idag kom jag ihåg att ställa mig på vågen när jag klev ur sängen.

-0,5kg

Ja, men tanke på att jag fortfarande inte räknar points eller rör på mig (fortfarande problem med halsen och hostar) så får jag säga att jag är nöjd med resultatet.

Nu är det bara 0,3kg kvar tills jag når vikten jag hade när jag kom i mål på min viktresa i början på 2010. Känns bra, men jag vill fortfarande ner till "under 80kg".
I det stora hela är jag väldigt nöjd med att jag klarat vikten så pass bra som jag gjort. Visst har jag tappat fokus emellanåt, men jag har lyckats styra upp det innan det har gått för långt.
Kulmen nådde jag nog i vintras då jag toppade på 91,7kg! Över 90-strecket igen! Skärpning!!

Det här halvåret har varit ostadigt och jag har blivit "mobbad" på jobbet för att jojobanta(med glimten i ögat såklart). Dags att visa dom var skåpet ska stå o se till att jag kommer ner till mitt mål??

Mitt semestermål var ju att gå en mil varje dag. Starten kunde ju inte börja sämre med världens halsont och hosta, men nu börjar jag repa mig så i slutet på denna vecka borde jag vara igång.

Ha det gott i vårt fina(?) sommarväder! =)

1 kommentar:

  1. Du är ju hur duktig som helst! Kanonbra jobbat! Själv har jag de senaste dagarna lyckats ganska bra men jag vågar fortfarande inte ställa mig på vågen. Kanske på fredag..... :-)

    SvaraRadera