onsdag 19 december 2012

Julledigt!

Två nätter kvar på jobbet sen är det 17 dagars julledigt som väntar. Det ska bli så otroligt skönt! Jag tror lite ledighet både till sommar och vinter är viktigt för återhämtning.
Jag har under en tid känt mig slutkörd i kroppen. Ungefär som en rejäl förkylning som ligger o ruvar men inte vill blomma ut. Det är nog bara ledighet jag behöver egentligen. Koppla bort jobb och ta dagen lite som den kommer.
Det enda måstet jag har är fullt ös med träningen, det undantag för vissa dagar tex julafton. Läste precis ett mail från gymmet att de skulle ha Champagnerus på nyårsafton, det måste jag hänga på! Det är tredje året i rad de har det o jag har inte tidigare varit med.

Jag kommer även att ta julledigt från bloggen och så återkommer jag med extra kilon att kämpa med efter nyår tillsammans med er och Rivstart 2013.

Och årets sista pepp till behövande, inkl mig själv!

God Jul
&
Gott Nytt År!

6 kommentarer:

 1. Vilken resa, bra jobbat! Jag brukar titta in här och läsa vad du skriver. Idag såg jag att flera av mina vänner på FB hade gillat en bild på på en person som gått ner mycket i vikt, jag kollade och såg att det var du! :) Kul, ibland är internet-världen mindre än man tror.

  SvaraRadera
 2. Du är så fin!! Nästa år är mitt år och jag börjar det hela med rivstart jag med! :) Gott slut och gott nytt år!!

  kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan!! Har kikat runt lite på din blogg och jag kan bara gratulera till din viktminskning. MVH Annika

  SvaraRadera
 4. Vilken skillnad det är på bilderna! Verkligen bra jobbat av dig :) Jag har precis börjat med viktväktarna och det känns riktigt bra :) Och du är ju ett levande bevis på att det faktiskt fungerar :D

  SvaraRadera