onsdag 18 september 2013

Bukplastik

Det är nära nu...

Har ju skrivit om det redan för flera år sen, men efter en del omständigheter har det ännu inte blivit av. Men nu lurar den runt hörnet!

Jag blev uppsatt på väntelista i slutet på januari...och sen har jag väntat o väntat o väntat. I slutet på maj hörde de av sig. De hade fått ett återbud och hade en ledig operationstid dagen efter!! Jag klarade inte det. Vare sig psykiskt eller praktiskt. Full förståelse från dom. Tack!
I början på juni fick jag förfrågan om jag kunde tänka mig operation i Stockholm istället. Då skulle det gå mycket snabbare. Jag skulle få komma upp till Stockholm och träffa kirurgen redan innan semestern och sen troligen opereras i augusti. Sen har jag väntat o väntat o väntat o väntat.... I helgen som var bestämde jag mig för att ringa/maila och fråga om de glömt bort mig.
Måndag eftermiddag ringde de från Stockholm. Min remiss hade varit på villovägar och dykt upp först nu hos dom. De bad om ursäkt o skulle nu snabba sig på...

Så nästa helg ska jag träffa kirurgen som ska operera mig och sen kommer jag troligen få en operationstid ganska fort.
Whiiii! Jag är lika förväntansfull som jag är livrädd. Mycket snurrar i huvet. Narkos, komplikationer, smärta... Tre ord som kan rymma så mycket funderingar :)

Men det är bara att låta det ske. Jag måste göra det då magfluffet är ett hinder för mig i vardagen. Både psykiskt och fysiskt.

Så nu är det fokus på vikten de luxe. Jag håller deras krav på max 79kg i dagsläget, men vill ha lite mer marginal.
76-77kg på operationsdagen är mitt mål. Håll tummarna för att jag fixar det!

Kram

1 kommentar:

  1. Du kommer att fixa det, helt säkert.
    Kram Åsa

    SvaraRadera